Ένα ξεχωριστό δώρο για τη γιορτή της μητέρας.. μου

Φέτος ήθελα ένα ξεχωριστό δώρο για τη γιορτή της μητέρας μου.. Η σκέψη μου ήταν διαφορετική, ήθελα κάτι που να δείχνει εμένα και εκείνη με τρόπο τέτοιο που να μπορώ να εκφράσω όλα όσα ένοιωσα όταν τον Ιανουάριο έγινα πρώτη φορά μαμά και ξαφνικά ήρθα εγώ στη θέση της.

Είχα σκεφτεί λοιπόν να εκτυπώσω μια φωτογραφία μας και από πίσω να γράψω τόσα δα πραγματάκια (όσο #oldschool κι αν ακούγεται), που όμως θα είχαν τόση μεγάλη σημασία και αξία για μενα και για εκείνη!!! Κάπου εκεί λες και το σύμπαν με άκουσε και η ευχή μου μπορούσε να πραγματοποιηθεί μέσα από το site του sos-villages.gr.

Στέλνοντας μήνυμα στο 19820 με την ευχή σου για τη δική σου μαμά, το sos-villages.gr μετατρέπει την ευχή σου σε κάρτα (την οποία μπορείς να εκτυπώσεις ή να κατεβάσεις στο κινητό σου) και παράλληλα βοηθάς με τον τρόπο σου να συγκεντρωθούν πόροι για την ενίσχυση του αγώνα στα Παιδικά Χωριά SOS.


Φέτος λοιπόν στέλνουμε ένα δυνατό μήνυμα αγάπης #stinpioglikiamama και κάνουμε τη διαφορά με ένα ξεχωριστό δώρο αγάπης για την γιορτή της μητέρας και παράλληλα κάνουμε πράξη την αγάπη μας βοηθώντας τα παιδικά χωριά SOS.

Περισσότερα για την ενέργεια μπορείς να βρείς στο επίσημο site εδώ ή στο instagram @sosvillagesgr

 

 

Αυτά είχα να μοιραστώ μαζί σου..  ❤

Until next time ⌛

always Be yourself

XX,

S. 

_η δύναμη είναι μέσα σου_

#gndlifecom #gndlife #gnd #lifestoriesnextdoor  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

code

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω
error: Action not allowed!